Joustavaa palvelua!

Kun tarvitset kuljetus- ja muuttoapua, ota yhteys meihin! SM Kuljetusteam on kuljetusten ammattilainen. Meille kuljetusten toimivuus ja hyvä palvelu ovat ensisijaisen tärkeitä. Toimimme asiakkaan ehdoilla. Käytössäsi on monipuolinen, moneen muutto- ja kuljetustarpeeseen sopiva kalusto. Halutessasi saat käyttöösi auton ja kuljettajan. Raskaimpien tavaroiden siirtoon/nostoon järjestämme riittävän määrän aputyövoimaa.

Muuttokontti

Palveluihimme kuuluu myös maahan laskettavan muutto/varastokontin vuokraus. Se tuo joustavuutta itselastaukseen ja tavaroiden lyhytaikaiseen säilytykseen. Tilavuudeltaan 33 m3 kontissa on myös sähkötysmahdollisuus.

Monipuolinen kalusto!

MUUTTO LAATIKOTMuuttoja helpottaa meiltä saatavat siistit ja helppokäyttöiset muuttolaatikot, jotka tuomme sopimuksen mukaan etukäteen, tai ne voi noutaa meiltä. Suoritamme muutot ja kuljetukset 6,3 m3, 21 m3, 28,6 m3 ja 33 m3 autoilla Raskaimmatkin tavarat siirtyvät helposti asianmukaisilla apuvälineillä, kuten nokkakärryt, kiinnityshihnat, nostolaitteet jne. Vuokraamme muuttokontit, muuttolaatikot ja  kuomullinen henkilöauton perävaunu n. 4 m3.